Μπαρτσελονα Παρι 1-4 - - Μείωσε στο 67′ με τον γκανάγο και άγχωσε την παρί.

Μπαρτσελονα Παρι 1-4 - - Μείωσε στο 67′ με τον γκανάγο και άγχωσε την παρί.. Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος. Μείωσε στο 67′ με τον γκανάγο και άγχωσε την παρί. Ο παλαίμαχος σταρ της ρεάλ (και νυν υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων του συλλόγου) σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαιτησία του αγώνα της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video).

Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας. Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος. Ο παλαίμαχος σταρ της ρεάλ (και νυν υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων του συλλόγου) σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαιτησία του αγώνα της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η νις αντέδρασε. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε 88' κανείς δεν πίστευε στο θαύμα… κανείς εκτός από τον νέμαρ.

Mpartselona Pari Sen Zermen 16 2 21 Prognwstika Stoixhma Analyseis
Mpartselona Pari Sen Zermen 16 2 21 Prognwstika Stoixhma Analyseis from www.foxbet.gr
Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η νις αντέδρασε. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Στο 26' ο φρένκι ντε γιονγκ έπεσε στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′.

Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′.

Δείτε την μεγάλη απόκρουση του νάβας στο πέναλτι του μέσι (vid). Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ο παλαίμαχος σταρ της ρεάλ (και νυν υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων του συλλόγου) σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαιτησία του αγώνα της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον ζεράρ πικέ. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Στο 26' ο φρένκι ντε γιονγκ έπεσε στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του. Ο γκολκίπερ της παρί σεν ζερμέν δεν άφησε τον αργεντινό να δώσει προβάδισμα στους καταλανούς. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε 88' κανείς δεν πίστευε στο θαύμα… κανείς εκτός από τον νέμαρ.

Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας. Πριν τη σέντρα στο ματς της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ ο λιονέλ μέσι πήρε φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του κρατώντας τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του για τις 768 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Ο γκολκίπερ της παρί σεν ζερμέν δεν άφησε τον αργεντινό να δώσει προβάδισμα στους καταλανούς. Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος.

Pari Sen Zermen Vs Mpartselona Den Mporoyn Thn Anatroph Oi Katalanoi
Pari Sen Zermen Vs Mpartselona Den Mporoyn Thn Anatroph Oi Katalanoi from betcatalog.net
Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν). Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον ζεράρ πικέ. Το κλίμα αντιπαράθεσης ενόψει του επερχόμενου clasico φούντωσε ο ρομπέρτο κάρλος. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Το απίθανο γκολ του μέσι από πολλές διαφορετικές λήψεις. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας.

Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video).

Στο 26' ο φρένκι ντε γιονγκ έπεσε στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον ζεράρ πικέ. Ο γκολκίπερ της παρί σεν ζερμέν δεν άφησε τον αργεντινό να δώσει προβάδισμα στους καταλανούς. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Πριν τη σέντρα στο ματς της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ ο λιονέλ μέσι πήρε φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του κρατώντας τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του για τις 768 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Το απίθανο γκολ του μέσι από πολλές διαφορετικές λήψεις. Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε 88' κανείς δεν πίστευε στο θαύμα… κανείς εκτός από τον νέμαρ. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Ο παλαίμαχος σταρ της ρεάλ (και νυν υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων του συλλόγου) σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαιτησία του αγώνα της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid).

Fc Barcelona Cyprus Supporters Posts Facebook
Fc Barcelona Cyprus Supporters Posts Facebook from lookaside.fbsbx.com
Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Μείωσε στο 67′ με τον γκανάγο και άγχωσε την παρί. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Πριν τη σέντρα στο ματς της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ ο λιονέλ μέσι πήρε φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του κρατώντας τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του για τις 768 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο παλαίμαχος σταρ της ρεάλ (και νυν υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων του συλλόγου) σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαιτησία του αγώνα της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ.

Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Παρόλα αυτά όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Γιουβέντους, ίντερ, μπαρτσελόνα, μίλαν, παρί σεν ζερμέν). Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Δείτε την μεγάλη απόκρουση του νάβας στο πέναλτι του μέσι (vid). Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Η εικόνα μιλάει από μόνη της για τον ζεράρ πικέ. Πριν τη σέντρα στο ματς της μπαρτσελόνα με τη βαγιαδολίδ ο λιονέλ μέσι πήρε φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του κρατώντας τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του για τις 768 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Το απίθανο γκολ του μέσι από πολλές διαφορετικές λήψεις. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία.

Το απίθανο γκολ του μέσι από πολλές διαφορετικές λήψεις μπαρτσελονα. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook